Webinars 2021

GeoSummit 2021 On demand

Kijk de online presentaties terug van de HxGN Live GeoSummit 2021 - ons online programma tijdens Intergeo dit jaar. 


Webinar - Leica Infinity

De technische mogelijkheden van landmeetkundige apparatuur worden steeds uitgebreider. Inmiddels kunnen we scannen met een Leica MS60 Total Stations en zijn ook foto's niet meer weg te denken bij landmeetkundige opnames, zoals bij de Leica GS18 I. Het is dan logisch als de software daarin meebeweegt. Hoe verwerk je een meting zo efficiënt mogelijk, zorg je dat de kwaliteit gewaarborgd wordt door vereffening en hoe meet je in foto's?

Webinar - BLK2GO Volumemeting

Ontdek in deze webinar hoe u efficiënt volumes van voorraden en depots kunt bepalen met behulp van de Leica BLK2GO handheld imaging laserscanner. Hans Liebrand demonstreert de meting met dank aan Ballast Nedam en verwerkt de data in de webinar.

Webinar - Monitoring

Onze specialist in monitoringsoplossingen, Filip D’Hanis, zal u bijpraten over onze huidige mogelijkheden, van waterpassen tot complexe monitoringsprojecten, waarin verschillende technieken en type meetsensoren worden gecombineerd. gegevens, op de manier zoals u dat wilt.

 

Webinar - Leica Zeno FLX100

We vertrouwen meer en meer op locatiegegevens bij het nemen van beslissingen. Vaak wordt er gedacht dat het nauwkeurig inmeten een complexe zaak is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de Leica FLX100 kunt u eenvoudig de positie vastleggen bij het registreren van gegevens, op de manier zoals u dat wilt.

 

Webinars 2020

 

Webinar - Leica iCON Field v6

Ontdek de laatste versie van de Leica iCON Field software voor Total Stations en GNSS ontvangers in de bouw en GWW.

 

 

Webinar - Leica Detectiesystemen

Gebrek aan gedetailleerde informatie over de ondergrondse infrastructuur kan een groot veiligheidsrisico betekenen in elk project met graafwerkzaamheden.


Webinar - Leica BLK360

Autodesk heeft echter recent aangekondigd dat ze de 'Recap Mobile'-oplossing zullen stopzetten vanaf februari 2021. Daarom willen we u in deze webinar laten kennis maken met de Leica oplossingen namelijk de ‘Leica Cyclone Field’-applicatie om de scanner aan te sturen in het veld en de ‘Leica Register360’-software om de data op kantoor verder te verwerken. 

 

Webinar - Leica GS18 I

Ontdek de nieuwe Leica GS18 I! Deze revolutionaire GNSS RTK Rover met Visuele Plaatsbepaling stelt gebruikers in staat om voorheen ontoegankelijke of geblokkeerde punten veilig en efficiënt te meten.

 

 

Mauris dapibus fringilla nibh in consectetur

Webinar - Leica ConX

Conx is de Leica webinterface om datagegevens te delen en weer te geven. Deze wint steeds meer aan belang. Het werkt kostenbesparend en is het heden en de toekomst.


Webinar - Leica Infinity

Infinity is de gebruiksvriendelijke geodetische software die ontworpen is om alle meetgegevens uit het veld, zoals van total stations en GNSS-gegevens, te beheren, verwerken, analyseren en op kwaliteit te controleren. 

 

 

 
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen.