Webinars

Webinar Captivate updates

Bekijk de webinar door Jasper de Vroede over de laatste updates in de Leica Captivate veldsoftware.
 

Webinar HxGN GeoCloud Drive

Bekijk de webinar door Jasper de Vroede over de voordelen van de cloudoplossing HxGN GeoCloud Drive.
 

Webinar iCON Field versie 8.0

Bekijk de webinar door Ruben de Vugt over de laaste ontwikkelingen en verbeteringen in iCON Field versie 8.0.
 

Webinar Captivate & Justeren

Bekijk de webinar door Jasper de Vroede over de updates in Captivate 7.5 en het belang van regelmatig controleren & justeren van uw total station 

Webinar - BLK2GO Volumemeting

Ontdek in deze webinar hoe u efficiënt volumes van voorraden en depots kunt bepalen met behulp van de Leica BLK2GO handheld imaging laserscanner. Hans Liebrand demonstreert de meting met dank aan Ballast Nedam en verwerkt de data in de webinar.

Webinar - Monitoring

Onze specialist in monitoringsoplossingen, Filip D’Hanis, zal u bijpraten over onze huidige mogelijkheden, van waterpassen tot complexe monitoringsprojecten, waarin verschillende technieken en type meetsensoren worden gecombineerd. gegevens, op de manier zoals u dat wilt.

Webinar - Leica FLX100

We vertrouwen meer en meer op locatiegegevens bij het nemen van beslissingen. Vaak wordt er gedacht dat het nauwkeurig inmeten een complexe zaak is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de Leica FLX100 kunt u eenvoudig de positie vastleggen bij het registreren van gegevens, op de manier zoals u dat wilt.

 

 

Webinar - Leica Detectiesystemen

Gebrek aan gedetailleerde informatie over de ondergrondse infrastructuur kan een groot veiligheidsrisico betekenen in elk project met graafwerkzaamheden.


Webinar - Leica BLK360

Autodesk heeft echter recent aangekondigd dat ze de 'Recap Mobile'-oplossing zullen stopzetten vanaf februari 2021. Daarom willen we u in deze webinar laten kennis maken met de Leica oplossingen namelijk de ‘Leica Cyclone Field’-applicatie om de scanner aan te sturen in het veld en de ‘Leica Register360’-software om de data op kantoor verder te verwerken. 

 

Webinar - Leica GS18 I

Ontdek de nieuwe Leica GS18 I! Deze revolutionaire GNSS RTK Rover met Visuele Plaatsbepaling stelt gebruikers in staat om voorheen ontoegankelijke of geblokkeerde punten veilig en efficiënt te meten.

 

 

Mauris dapibus fringilla nibh in consectetur

Webinar - Leica ConX

Conx is de Leica webinterface om datagegevens te delen en weer te geven. Deze wint steeds meer aan belang. Het werkt kostenbesparend en is het heden en de toekomst.


Webinar - Leica Infinity

Infinity is de gebruiksvriendelijke geodetische software die ontworpen is om alle meetgegevens uit het veld, zoals van total stations en GNSS-gegevens, te beheren, verwerken, analyseren en op kwaliteit te controleren. 

 

 

 
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen.