Extra locatie ingelast op dinsdag 23 April te Spierdijk

 

Versterk je vaardigheden en bouw aan je expertise op het gebied van machinebediening met onze speciaal op maat gemaakte training voor machinisten, gericht op de MC1 Machinebesturingsoftware. In deze cursus ontdek je het volledige potentieel van MC1-software en hoe je deze specifieke kennis kunt toepassen om de efficiëntie van je werk te maximaliseren.

Vanwege de grote vraag naar deze cursus hebben we een extra cursusavond ingelast op dinsdag 23 April te Spierdijk (NH).

U bent van harte welkom vanaf 16.30 uur. Dit geeft u de gelegenheid eventueel kennis te maken met de andere deelnemers. We zullen de training starten om 17.00 uur. We voorzien u tijdens de training rond 18.00 / 18.30 uur van een avondmaaltijd en de afsluiting van deze training is gepland rond 20.00 uur, waarbij we uiteraard de tijd nemen voor uw vragen.

 

Voor wie is deze cursus bedoeld

Deze cursus is bedoeld voor alle machinisten die de MC1 machinebesturingsoftware in hun dagelijkse werk gebruiken of van plan zijn deze in de nabije toekomst te gebruiken. Een basisbegrip van machinebediening is een vereiste om deze cursus te volgen.

 

Kosten

Met betrekking tot de kosten willen wij het volgende onder uw aandacht brengen: de training is kosteloos voor onze klanten die een CCP contract met ons hebben afgesloten. Voor degenen zonder een dergelijk contract bedragen de kosten voor deze training 100 euro per persoon. Mocht u niet over een CCP contract beschikken, dan zullen wij uw organisatie benaderen voor de facturatie.

 

Aanmelden

Schrijf je vandaag nog in via het formulier op deze pagina en investeer in het versterken van je kennis van de MC1 machinebesturingsoftware. Bouw aan jouw capaciteiten en maak je werk eenvoudiger, nauwkeuriger en effectiever. 

U kunt zich aanmelden tot maximaal 3 dagen voor de training.
 

 

Aanmeldformulier Machinistentraining Spierdijk

Graag elke deelnemer afzonderlijk aanmelden.

Op het gebruik van uw persoonlijke gegevens is het Leica Geosystems Privacy beleid van toepassing.
Als u later van gedachten verandert, kunt u de toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de link 'Unsubscribe' te klikken in de marketing-e-mails die naar u zijn verzonden.
Door dit formulier in te dienen, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Leica Geosystems.