Mauris dapibus fringilla nibh in consectetur

FÖRBÄTTRA HASTIGHETEN, UTFÖRANDET & NOGGRANHETEN


Förbättra produktiviteten på din arbetsplats genom att kombinera din maskinstyrning med en GNSS antenn. Du ökar effektiviteten och maskinens drifttid genom att maskinföraren i hytten är uppdaterad med den senaste informationen. Basera dina underlag på senast uppdaterad fakta. Med Leica Geosystems maskinstyrning i kombination med GNSS antenn får du en god översikt av projektet och dess framsteg. Anpassa dig snabbt till ständigt förändrade platsförhållanden och slipp invänta utsättare. Vi erbjuder en lätthanterad totallösning och du kan enkelt utföra mätuppdrag på egen hand och skapa anpassade modeller. Det blir rätt från början. Ängö Entreprenad förklarar mer i videon nedan...


 

Ta del av deras berättelse och/eller fyll i formuläret och bli kontaktad av vår expert

 

 

Mauris dapibus fringilla nibh in consectetur

Leica Geosystems dataskyddspolicy beskriver hur vi hanterar dina personliga uppgifter samt innehåller information om hur du kan utnyttja dina rättigheter för att få åtkomst till, uppdatera, hantera, exportera och radera dina personliga uppgifter.
Om du ångrar dig kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken "Sluta prenumerera" i de marknadsföringsutskick som skickas till dig via e-post.
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Leica Geosystems användarvillkor.